2006 Volvo XC70 Cross Country 2.4 D5 Auto AWD Estate Automatic 4x4 towbar in East
2006 Volvo XC70 Cross Country 2.4 D5 Auto AWD Estate Automatic 4×4 towbar in East from www.gumtree.com

2006 Volvo XC70 Állofütés kellemesen emlékeztet a klasszikus Volvo autókra. Az XC70 Állofütés egyike azon nagyon kevés autónak, amelyek tényleg megállják a helyüket a mai piacon. Az XC70 Állofütés egy nagyon megbízható, kényelmes és könnyen kezelhető autó, amely sok éven át szolgálja majd Önt.

Az XC70 Állofütés bemutatása

Az 2006 Volvo XC70 Állofütés egy 5 ajtós szedán, amelyet a Volvo készített 2006-ban. Az XC70 Állofütés alapvetően egy közepes méretű családi autó, amely kényelmesen el fogja szállítani Önt és családját bárhová. Az XC70 Állofütés különleges magasított hasmagassággal és állítható felfüggesztéssel rendelkezik, hogy jobb vezetési élményt és kényelmet biztosítson. Az autó összkerékhajtású, ami azt jelenti, hogy Ön bármilyen típusú talajon biztonságosan vezetheti az autót. Az XC70 Állofütés alapvetően egy nagyon megbízható autó, amely kényelmesen elvezeti Önt és családját bárhová.

Az autó műszaki jellemzői

Az XC70 Állofütés az első generációs Volvo XC70-ből származik, amelyet a Volvo 2000-ben dobott piacra. Az autó alapvetően egy 2.5 literes turbódízel motorral rendelkezik, amely 163 lóerős teljesítményt és 265 Nm nyomatékot biztosít. Az autó átlagosan 6,7 liter/100 km-es üzemanyag-fogyasztást biztosít, ami kiváló egy ilyen típusú autó számára. Az autó rendelkezik egy 4 sebességes automata váltóval, amely könnyed vezetési élményt biztosít. Az autó képes elérni a 200 km/h-s végsebességet, ami akkoriban nagyon jónak számított. Az autó rendelkezik egy kétliteres benzinmotorral is, amely 127 lóerős teljesítményt és 200 Nm nyomatékot biztosít.

Az XC70 Állofütés kényelme és biztonsága

Az XC70 Állofütés rengeteg kényelmi és biztonsági funkcióval szerelt. Az autó első sorában két első ülést talál, amelyek kényelmesek és könnyen állíthatók. Az autó hátsó ülései is kényelmesek és tágasak. Az autó különleges magasított hasmagassága és állítható felfüggesztése kényelmes vezetést biztosít. Az XC70 Állofütés bír a mai autók által elvárt szintű biztonsági szabványokat is, beleértve az ütközésmegelőző rendszereket, az ABS-t, az ESP-t, a légzsákokat és a vezetősegítő rendszereket is.

Az XC70 Állofütés ára

Az XC70 Állofütés jelenleg megfizethető áron van elérhető a piacon. Az autó ára változhat az autó állapotától, a futásteljesítménytől és a motor teljesítményétől függően. Az XC70 Állofütés ára jelenleg 2023-ban kb. 5-10 millió forint között mozog. Az autó ára elérhetőbb, ha használt autót vásárol. Az autó ára költséghatékony megoldást jelent azok számára, akik egy megbízható és kényelmes autót keresnek.

Az XC70 Állofütés összegzése

Az 2006 Volvo XC70 Állofütés egy megbízható, kényelmes és könnyen kezelhető autó, amely sok éven át szolgálja majd Önt. Az autó képes elérni a 200 km/h-s végsebességet, és kiváló üzemanyag-fogyasztást biztosít. Az XC70 Állofütés rengeteg kényelmi és biztonsági funkcióval rendelkezik, amelyek biztosítják Önnek a komfortot és a biztonságot. Az XC70 Állofütés jelenleg megfizethető áron van elérhető a piacon, ami költséghatékony megoldást jelent azok számára, akik megbízható és kényelmes autót keresnek.