2012 Volvo L150g Kerekes Rakodó Autók ára
2012 Volvo L150g Kerekes Rakodó Autók ára from fuzz.deminasi.com

A 2012-es Volvo L150G kerekes rakodó egy kiváló méretű, közepes rakodógép, amely a Volvo Heavy Equipment kínálatában megtalálható. Ez a közepes méretű, kerekes rakodó kiválóan alkalmas különböző ipari szerelvények és közművek szállítására, a földmunkák és a mély fúrások elvégzésére. A Volvo L150G egy robusztus, hatékony, rugalmas és összetett munkagép, amely egyaránt alkalmas a szállításra és a földmunkák elvégzésére.

Technikai adatok

A 2012-es Volvo L150G kerekes rakodó egy 6×6-os, közepes méretű, kerekes rakodó, amelyet a Volvo Heavy Equipment gyárt. A Volvo L150G-nek egy 6,7 literes, 6 hengeres motorja van, amelynek a maximális teljesítménye 195 lóerő. Ez a motor egy Cummins ISM 11-es motor, amely elég erős ahhoz, hogy a Volvo L150G-t könnyedén mozgassa. A Volvo L150G-nek egy háromsebességes főtengelye és egy négy sebességes segédtengelye van. A teljesítményét két hidraulikus rendszer hajtja, amelyek egyaránt képesek a rögös területeken is különböző sebességeket elérni. A Volvo L150G-nek egy kétirányú, tárcsafékes kormányzása van, amely rugalmas és könnyen kezelhető. A rakodógépnek egy kétsebességes, hidraulikus váltója van, amely képes a maximális sebesség elérésére.

Tulajdonságok

A Volvo L150G kerekes rakodó kiváló teljesítményt nyújt a szállításra és a földmunkák elvégzésére. A Volvo L150G-nek egy 7,5 méteres rakodómagassága van, amely képes nagy tárgyak szállítására is. A rakodógépnek egy maximuma 10 méter hosszúságú rakodóöve van, amely képes a tárgyak távoli helyekről való szállítására is. A Volvo L150G-nek egy kétirányú, tárcsafékes kormányzása van, amely képes a rögös területeken is különböző sebességeket elérni. A Volvo L150G-nek egy kétsebességes, hidraulikus váltója van, amely képes a maximális sebesség elérésére. A rakodógépnek egy nagy teljesítményű, nagy terhelésű hajtóműve van, amely képes a tárgyak nehéz helyeken történő szállítására is.

Képességek

A Volvo L150G kerekes rakodó képes a nehéz rakományok szállítására és a mély fúrások elvégzésére. A Volvo L150G-nek egy kétirányú, tárcsafékes kormányzása van, amely kiváló vezethetőséget biztosít az ipari célok eléréséhez. A rakodógépnek egy nagy teljesítményű, nagy terhelésű hajtóműve van, amely képes a nehéz helyeken történő szállításokra is. A Volvo L150G-nek egy kétsebességes, hidraulikus váltója van, amely képes a maximális sebesség elérésére. A Volvo L150G-nek egy hatfokozatú sebességváltója van, amely képes a nagy sebességű munkákhoz is. A Volvo L150G-nek egy magasabb teljesítményű, nagy teljesítményű, méretes üzemanyag-tartálya van, amely képes a folyamatos üzemre.

Alkalmazások

A 2012-es Volvo L150G kerekes rakodó kiválóan alkalmas különböző ipari szerelvények és közművek szállítására, a földmunkák elvégzésére, a nehéz rakományok szállítására és a mély fúrások elvégzésére. A Volvo L150G-nek kiváló hajtóműve van, amely képes a tárgyak nehéz helyeken történő szállítására is. A Volvo L150G-nek egy kétirányú, tárcsafékes kormányzása van, amely képes a rögös területeken is különböző sebességeket elérni. A Volvo L150G kiválóan alkalmas a tárgyak távoli helyekről való szállítására is. A Volvo L150G-nek egy kétsebességes, hidraulikus váltója van, amely képes a maximális sebesség elérésére.

Ár

A 2012-es Volvo L150G kerekes rakodó ára körülbelül $200.000. Ez a rakodógép egy nagyon jó ár/érték arányú rakodógép, amely minden ipari feladat elvégzésére alkalmas. A Volvo L150G kiváló teljesítményt nyújt a szállításra és a földmunkák elvégzésére. A Volvo L150G-nek egy kétirányú, tárcsafékes kormányzása van, amely képes a rögös területeken is különböző sebességeket elérni. A Volvo L150G-nek egy kétsebességes, hidraulikus váltója van, amely képes a maximális sebesség elérésére. A rakodógépnek egy nagy teljesítményű, nagy terhelésű hajtóműve van, amely képes a tárgyak nehéz helyeken történő szállítására is.

Összegzés

A 2012-es Volvo L150G kerekes rakodó egy közepes méretű, kerekes rakodógép, amely a Volvo Heavy Equipment kínálatában megtalálható. Ez a közepes méretű, kerekes rakodó kiválóan alkalmas különböző ipari szerelvények és közművek szállítására, a földmunkák és a mély fúrások elvégzésére. A Volvo L150G egy robusztus, hatékony, rugalmas és összetett munkagép, amely egyaránt alkalmas a szállításra és a földmunkák elvégzésére. A Volvo L150G-nek egy kétirányú, tárcsafékes kormányzása van, amely képes a rögös területeken is különböző sebességeket elérni. A Volvo L150G-nek egy kétsebességes, hidraulikus váltója van, amely képes a maximális sebesség elérésére. A Volvo L150G-nek egy nagy teljesítményű, nagy terhelésű hajtóműve van, amely képes a tárgyak nehéz helyeken történő szállítására is. A Volvo L150G kiváló ár/érték arányú rakodógép, amely minden ipari feladat elvégzésére alkalmas.