2008 Mitsubishi Outlander HD Pictures
2008 Mitsubishi Outlander HD Pictures from www.carsinvasion.com

A 2008-as Mitsubishi Outlander 2.0-ás kézikönyve egyszerű és könnyen használható felhasználói kézikönyv, amely segít Önnek a Mitsubishi Outlander 2.0-ás autójának használatához. Az autó használatával kapcsolatos összes információ, amire szüksége lehet, ebben a kézikönyvben található. Az autóhoz tartozó karosszériáról, motorról, váltóról, kipufogó rendszerről, kormányzásról, felszereltségről, üzemanyag-kezelésről és a karbantartásról szóló részletes információkat is megtalálja benne. Az autó különböző kényelmi rendszereiről, biztonsági berendezéseiről és a technikai adatokról is olvashat. A 2008-as Mitsubishi Outlander 2.0-ás kézikönyv magában foglalja a javítások elvégzéséhez szükséges információkat is.

Az autó karosszériájáról

A 2008-as Mitsubishi Outlander 2.0-ás autó karosszériája két üléses kabrió, két üléses kisbusz és három üléses kisbusz közül választható. Az autó karosszériája a lehető legmagasabb minőséget képviseli, amely a szilárdság és a biztonság szempontjából is megfelelő. A karosszéria színe lehet fehér, fekete, szürke és piros. Az autó karosszériájához biztonsági öv, lábtartó, ülésfűtés, külső tükrök, ablaktörlő és szélvédő is tartozik. Az autó karosszériája magas szintű védelmet nyújt a káros környezeti hatások ellen.

Az autó motorjáról

Az autó motorja a Mitsubishi 2.0-ás benzinmotor. A motor teljesítménye 145 lóerő, ami a közepes teljesítményű autókhoz képest magas szintű teljesítményt biztosít. A motor hatékonysága is jó: a motor 4,7 liter/100 km-es üzemanyag-fogyasztási aránnyal rendelkezik. A motor gyorsan kapcsolható, gyorsan reagál, és alacsony zajszinttel rendelkezik. A motorhoz tartozó gyújtási rendszer rendkívül megbízható és összetett berendezés.

Váltóról

A 2008-as Mitsubishi Outlander 2.0-ás automata váltóval rendelkezik. A váltó négyfokozatú, amely tökéletesen alkalmas a nagy teljesítményű autózáshoz. A váltó működése könnyen megértethető, és a váltókar mozgatása könnyű és kényelmes. A váltó kiváló minőségű, a váltások pedig gyorsak és pontosak. A váltó összeszerelése megbízható, és a váltó hibái alacsony arányúak.

Kipufogó rendszerről

A 2008-as Mitsubishi Outlander 2.0-ás autó kipufogórendszere két darab lemezből áll, amelyek egymással kapcsolatban vannak. Az autó kipufogórendszerének kialakítása olyan, hogy az üzemanyag-fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás csökkentése érdekében a kipufogógázok a lehető legkisebb mértékben kerüljenek ki a kipufogórendszerből. A kipufogórendszer megbízható működését két katalizátor biztosítja, amelyek a károsanyag-kibocsátás csökkentését szolgálják.

Kormányozásról

A 2008-as Mitsubishi Outlander 2.0-ás autó kormányozása könnyű, kényelmes és precíz. Az autó kormányzása különösen a nagy sebességű autózáshoz és a nagyobb kanyarokhoz alkalmas. Az autó kormányozása megbízható, és nem okoz problémát, még akkor sem, ha az autó sokat van a kanyarokban. Az autó kormányzása különösen a közép- és hátsókerék-vezetéses autók számára ajánlott, mert kiváló tapadási tulajdonságokkal rendelkezik.

Felszereltségről

A 2008-as Mitsubishi Outlander 2.0-ás autó felszereltsége magas szintű. Az autóhoz vezetői és utasoldali légzsákok, biztonsági övek, lábtartók, vezetői és utasoldali külső tükrök, ülésfűtés, klíma és mp3-lejátszó is tartozik. Az autó felszereltségéhez tartoznak még a különböző kényelmi rendszerek, mint például a parkolósegéd, a navigációs rendszer, az önálló fényszórók és még sok más. Az autó felszereltsége a legmagasabb szintű kényelmet és biztonságot biztosítja.

Üzemanyag-kezelésről

A 2008-as Mitsubishi Outlander 2.0-ás autó üzemanyag-kezelése alacsony üzemanyag-fogyasztási aránnyal rendelkezik. Az autó üzemanyag-fogyasztása 4,7 liter/100 km, ami közepesen teljesítményű autókhoz képest magas szintű hatékonyságot biztosít. Az autó üzemanyag-kezelése az üzemanyag-fogyasztás csökkentését és a károsanyag-kibocsátás csökkentését is biztosítja. Az autó üzemanyag-kezelésének köszönhetően a költségek is csökkenthetők.

Karbantartásról

A 2008-as Mitsubishi Outlander 2.0-ás autó karbantartását rendszeresen el kell végezni. A karbantartási munkálatok között szerepelnek az olajcsere, a szűrőcsere, a fékpofák cseréje, a kormánymű- és fékpofa-ellenőrzés, a fékrendszer-ellenőrzés, a kipufogórendszer-ellenőrzés és a különböző rendszerek és berendezések szabályozása. A karbantartások elvégzése kulcsfontosságú ahhoz, hogy az autó megbízhatóan működjön és hosszú távon is megfelelő teljesítményt nyújtson.

Technikai adatokról

A 2008-as Mitsubishi Outlander 2.0-ás autó technikai adatai közé tartozik az autó teljesítménye, amely 145 lóerő, a motor hengerűrtartalma, amely 1998 cm3, a motor maximális forgatónyomatéka, amely 200 Nm, a motor maximális sebessége, amely 6000 fordulat/perc, a váltófokozatok száma, amely 4, és az autó üzemanyag-fogyasztása, amely 4,7 liter/100 km. Az autó teljesítménye és üzemanyag-fogyasztása magas szintű, amely alkalmassá teszi az autót a nagy teljesítményű autózáshoz és a költségek csökkentéséhez.