Pajero TR4 2004 Preta Fosco Impecável
Pajero TR4 2004 Preta Fosco Impecável from www.4x4brasil.com.br

2004-ben a Mitsubishi Pajero már megjelent, és akkoriban a legjobb választásnak számított a kalandvágyóknak. A szabadtéri tevékenységekhez tervezett SUV-ok közül a Pajero tökéletes választásnak bizonyult. A több mint tíz év távlatából, a 2004-es Mitsubishi Pajero továbbra is egy kiváló választásnak számít, még akkor is, ha a mai napig is közkedvelt. De mi pontosan a 2004-es Mitsubishi Pajero alvázszáma? Ez az alvázszám pontosan meghatározza egy adott modellel kapcsolatos jellemzőit.

Mi az Alvázszám?

Alvázszámnak hívják a váltók, a hajtások, a futóművek és az autók egyéb tulajdonságait meghatározó jellemzőket. Az alvázszám egyedi azonosítóként szolgál, amely lehetővé teszi egy adott autó, például a 2004-es Mitsubishi Pajero, azonosítását. Az alvázszám egy olyan egyedi azonosító, amelyet a gyártóknak a szabványok szerint kell megadniuk, és az alvázszám megtalálható a járművek forgalmiján, műszaki vizsgán és szervizkönyveken.

2004 Mitsubishi Pajero Alvázszám

A 2004-es Mitsubishi Pajero alvázszáma VF-MY04W-0BB-400. Az alvázszám lehetővé teszi a jármű megfelelő azonosítását, és meghatározza a jármű karakterisztikus jellemzőit. A jellemzők között szerepelnek az autó típusa, a gyártási éve, a gyártó, a típus, a motor típusa, a hajtás, a jármű típusa, a sebességváltó típusa és a színe.

2004 Mitsubishi Pajero modelljei

A 2004-es Mitsubishi Pajero különböző modelljei közül a leggyakoribbak a 3.5 GDI, a 3.2 DI-D, a 3.2 GDI, a 2.5 TD, a 2.8 TD, a 2.8 TD LWB és a 2.8 TD LWB Sport. A 3.5 GDI-ben található V6 motor hatalmas teljesítményt nyújt, amelyet a 3.5 literes benzinmotor biztosít. A 3.2 DI-D-ben található négyhengeres dízelmotor tökéletesen illeszkedik az autóhoz, míg a 3.2 GDI-ben található V6 benzinmotor nagy teljesítményt biztosít. A 2.5 TD-ben található két hengeres dízelmotor jó teljesítményt biztosít, míg a 2.8 TD LWB és a 2.8 TD LWB Sport-ban található V6 dízelmotorok nagy teljesítményű, magas teljesítményű közúti járművekhez tervezett motorok.

2004 Mitsubishi Pajero jellemzői

A 2004-es Mitsubishi Pajero egy kényelmes, kényelmes és biztonságos jármű, amely tökéletesen alkalmas a kalandvágyók számára. Az autó többféle kényelmi funkciót kínál, beleértve a központi zárat, az elektromos ablakokat, az elektromos tükröket, a klímaberendezést, az ülésfűtést, az első és a hátsó légzsákokat és a színes központi kijelzőt. Az autó elejét és hátulját LED-es világítás világítja meg, amely tovább növeli a láthatóságot. Az autó kétoldalas első légzsákokkal, valamint hátsó légzsákokkal rendelkezik, amelyek biztonságosabbá teszik a vezetést. Az autó felszereltségében továbbá szerepel egy hárompontos biztonsági öv, amely tovább növeli az autó biztonságát.

2004 Mitsubishi Pajero ár

A 2004-es Mitsubishi Pajero ára a modelltől és a konfigurációtól függően változik. A jármű ára kezdődik 2,1 millió forinttól, és akár 3,5 millió forintig is elérheti. A jármű ára a konfigurációtól, a motor típusától és a különböző kiegészítőktől is függ. Például a 3.2 DI-D modell 3,2 millió forinttól elérhető, míg a 3.2 GDI modell 3,5 millió forinttól elérhető.

2004 Mitsubishi Pajero összegzés

A 2004-es Mitsubishi Pajero egy nagyszerű választás a kalandvágyók számára. Az autó sok kényelmi funkciót kínál, és a biztonságos vezetést is biztosítja. A Pajero alvázszáma VF-MY04W-0BB-400, és ez egyedi azonosító, amely pontosan meghatározza a jármű különböző jellemzőit. A Pajero különböző modelljei közül a leggyakoribbak a 3.5 GDI, a 3.2 DI-D, a 3.2 GDI, a 2.5 TD, a 2.8 TD, a 2.8 TD LWB és a 2.8 TD LWB Sport. A Pajero ára kezdődik 2,1 millió forinttól, és akár 3,5 millió forintig is elérheti. Ezen kívül a Pajero megbízható, korszerű és biztonságos jármű, amelyet szabadtéri tevékenységekhez terveztek.