Volvo S40 199699 pictures (1600x1200)
Volvo S40 199699 pictures (1600×1200) from www.favcars.com

A 1995-ös Volvo S40 Vázszám egy nagyon közkedvelt autó, amely sok éven át szolgálta híveit. Az autó eredetileg 1995-ben jelent meg, és a mai napig több mint 20 évvel később is sokan használják. Az autó 1995-ben a Volvo S40 család legkisebb tagja volt, amely 5 ajtós kivitelben készült. Az autó összesen 2,0 literes négyhengeres benzinmotorral rendelkezett, amely körülbelül 120 lóerőt biztosított. Az autó később egy 1,9 literes turbódízel motorral is kapható volt, amely 140 lóerős teljesítményt biztosított. Az autó jól teljesít a városi közlekedésben és az autópályán, és nagyjából 9,5 liter/100 km-es átlagfogyasztást is biztosít. Az autó külső megjelenése is nagyon szép, és a kényelmes belső tér is kiemelkedő.

Az autó biztonságos műszaki adatai

A Volvo S40 Vázszám biztonságos műszaki adatait is figyelembe kell venni. Az autó kétféle ütközéscsillapító rendszert kapott, amelyek a Volvo biztonsági rendszerének részét képezik. Az autó első részében a kétféle ütközéscsillapító rendszer közül az első helyezett volt a légzsákrendszer, amely az autó sofőrét és utasait védte. Az autó második része a biztonsági övrendszer volt, amely biztosította, hogy a sofőr és utasok biztonságosan üljenek a járműben. Az autó továbbá lábtartó rendszerrel is rendelkezett, amely segített a sofőrnek és utasainak a járműben való mozgásában. Az autó még néhány műszaki adatot is tartalmazott, mint például a környezetbarát motor, amely kevesebb károsanyag-kibocsátást biztosított.

Az autó kényelme és megbízhatósága

A Volvo S40 Vázszám kényelme és megbízhatósága is kiemelkedő. Az autó belső tere kényelmes, és a vezetőülés is kényelmesen elhelyezkedik a járműben. Az autó még egy kényelmes középső konzolt is tartalmaz, amely kényelmes és könnyen elérhető pozícióban van. Az autó vezetése kényelmes, és az autó irányítása is könnyed. Az autó megbízhatósága is kiemelkedő, és a jármű szinte soha nem okoz gondot. Az autó még könnyen javítható is, ami fontos szempont a jármű ápolásának szempontjából. Az autó még könnyen tisztítható és karbantartható is.

Az autó ára és értéke

A Volvo S40 Vázszám ára és értéke is kiemelkedő. Az autó eredeti ára 1995-ben körülbelül 1,5 millió forint volt, de az évek során az ára alacsonyabbra csökkent. Az autó ma már körülbelül 0,5 millió forintért is elérhető. Az autó értéke is kiemelkedő, mivel a jármű szinte soha nem okoz gondot, és a jármű több éven át is megőrzi a megjelenését és műszaki adatait. Az autó költségei is alacsonyak, mivel az autó könnyen javítható és tisztítható. Az autó könnyen karbantartható, ami fontos szempont a jármű ápolásának szempontjából. A Volvo S40 Vázszám egy közkedvelt autó, amely jól megállja a helyét az évek során.

Az autó előnye és hátrányai

A Volvo S40 Vázszám előnyei és hátrányai is megvizsgálhatók. Az autó előnyei közé tartozik a biztonságos műszaki adatok, a kényelmes belső tér, a kényelmes vezetés, a megbízhatóság, az alacsony ár és az autó értéke. Az autó hátrányai közé tartozik az alacsony teljesítmény, a kicsi térfogat, a korlátozott személyes beállítási lehetőségek és az alacsonyabb üzemanyag-hatékonyság. Az autó előnyei és hátrányai egyaránt fontosak, és figyelembe kell venni, mielőtt az ember megvásárolja.

A jármű helyzete a mai piacon

A Volvo S40 Vázszám helyzete a mai piacon is kiemelkedő. Az autó még mindig nagyon közkedvelt, és sokan használják az autót a mai napig. Az autó ára és értéke is kiemelkedő, és a jármű megbízhatósága is kiemelkedő. Az autó még mindig könnyen karbantartható, ami fontos szempont a jármű ápolásának szempontjából. Az autó előnyei és hátrányai is figyelembe vételre kerülnek, amikor az ember megvásárolja. Az autó még mindig egy nagyon közkedvelt autó, és sokan használják az autót a mai napig.

Összefoglalva

Az 1995 Volvo S40 Vázszám egy közkedvelt autó, amely sok éven át szolgálta híveit. Az autó biztonságos műszaki adatai, kényelme és megbízhatósága is kiemelkedő. Az autó ára és értéke is kiemelkedő, és a jármű megbízhatósága is kiemelkedő. Az autó még mindig nagyon közkedvelt, és sokan használják a mai napig. Az autó előnyei és hátrányai egyaránt figyelembe vételre kerülnek, amikor az ember megvásárolja. Az autó még mindig egy nagyon közkedvelt autó, és sokan használják az autót a mai napig.