Volkswagen Golf VII Variant 1.6 TDI BMT Trendline X. kerület, Budapest
Volkswagen Golf VII Variant 1.6 TDI BMT Trendline X. kerület, Budapest from auto.jofogas.hu

Az 1106 budapesti Fehér út 9-11-es szám alatt található a Volkswagen Tiguan. A felújított kapu a közelmúltban nyílt meg. Mostanra az egyik legnépszerűbb autó, amelyet sok vezető választ Magyarországon. A Volkswagen Tiguan különlegessége abban rejlik, hogy modern technológiák és kiváló minőségű anyagok ötvöződnek egymással. A Volkswagen Tiguan egyedi kialakítása és teljesítménye teszi különlegessé.

Az 1106 budapesti Fehér út 9-11-es szám alatti Volkswagen Tiguan:

A 1106 budapesti Fehér út 9-11-es szám alatti Volkswagen Tiguan egyedi kialakítású. Az autó modern külsővel van ellátva, amelyet széles választéka a színeknek köszönhetően tetszetőssé és egyedivé tesz. A Volkswagen Tiguan különösen jól néz ki a LED-es világítással, amely még inkább hangsúlyozza a modern kialakítást. Az autó az 5 méter magasító tetejével és a 19 colos felnikkel rendelkezik, ami tökéletes kényelmet és stabilitást biztosít.

A Volkswagen Tiguan teljesítménye:

A Volkswagen Tiguan teljesítménye kiemelkedő. Az autó kétféle motorral rendelkezik, amelyek közül az egyik egy 2.0 literes turbódízel motor, amely közel 200 lóerő teljesítményt biztosít. A másik egy 2.0 literes benzinmotor, amely közel 170 lóerő teljesítményt biztosít. Az autó rendelkezik egy 7 sebességes DSG váltóval, amely kiemelkedő sebességet és kényelmet biztosít. A Volkswagen Tiguan a sebesség mellett a kanyarodást is kiválóan kezeli, ami a hosszú távú vezetéshez nélkülözhetetlen.

A Volkswagen Tiguan biztonsági funkciói:

A Volkswagen Tiguan számos biztonsági funkcióval rendelkezik. A biztonsági felszereltség közé tartozik a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, a hátsó sávtartó rendszer, a fáradtságfigyelő rendszer és a közlekedési táblák felismerésére alkalmas rendszer. Az autó továbbá sávelhagyásra figyelmeztető rendszerrel, automatikus fékezőrendszerrel, légzsákrendszerrel, parkolóasszisztenssel és ütközésfigyelő rendszerrel is rendelkezik. Mindezek a funkciók biztosítják a biztonságos vezetést.

A Volkswagen Tiguan kényelme:

A Volkswagen Tiguan kényelme is kiemelkedő. Az autóban lévő ülésekhez különféle szövet és bőr kivitel közül választhatunk. Az ülések kényelmesek és kényelmesek, ami a hosszú vezetési időket nagymértékben megkönnyíti. Az autóban lévő vezetői szék előre / hátra, fel / le és előre / hátra dönthető, így minden vezető testalkatának megfelelő helyzetet biztosítva. Az autó továbbá hűtőrekeszekkel, USB-csatlakozókkal, kártyaolvasóval és navigációval is rendelkezik, ami kényelmet és kényelmet biztosít a vezető számára.

A Volkswagen Tiguan ára:

A Volkswagen Tiguan ára a különböző motor- és felszereltségváltozatoktól függően változik. A legolcsóbb változat körülbelül 16 millió forintba kerül, míg a legdrágább változat körülbelül 25 millió forintba kerül. Az autó ára a színek, a felni mérete, a motor teljesítménye és az opciós csomagok árától is függ. Az árat az autó finanszírozása is befolyásolhatja.

A Volkswagen Tiguan összefoglalása:

Az 1106 budapesti Fehér út 9-11-es szám alatti Volkswagen Tiguan egyedi kialakítása és teljesítménye teszi egyedivé. Az autó kétféle motorral rendelkezik, amelyek közül az egyik egy 2.0 literes turbódízel motor, amely közel 200 lóerő teljesítményt biztosít. A másik egy 2.0 literes benzinmotor, amely közel 170 lóerő teljesítményt biztosít. Az autó számos biztonsági funkcióval és kényelmi funkcióval rendelkezik. Az autó ára a különböző motor- és felszereltségváltozatoktól függően változik. A Volkswagen Tiguan egy kiváló autó, amely különlegességet és teljesítményt biztosít a vezetők számára.